top of page
F11 left black 2 liter.jpg

Kampanje på kaffepakke

- god kaffe med lave kostnader
- månedlig betaling
- 0% rente
- dere eier kaffemaskinen etter avtaleperioden

Med Varde`s Kaffepakke tilbyr vi en god og gunstig kaffeløsning for bedrifter med opptil ca 20 brukere pr. maskin. Pakken gir forutsigbare og lave faste kostnader. En fin kaffeløsning til glede for ansatte, besøkende og kunder. Velg selv om du kjøper maskinen, kjøper maskinen med avtale om levering kaffe og månedlig betaling av kaffemaskinen, eller leie maskinen uten bindingstid, kun med oppsigelsestid på 3 måneder.

Kaffemaskin F11

 Etter 36 måneder er kaffemaskinen deres. Velg en god kaffemaskin uten behov for dyr serviceavtale, men hvor du selvfølgelig får service ved behov og det er full garanti i hele perioden. Maskinen har 2 eller 8 liter vanntank, og kan også leveres med vanntilkobling.

Kaffelevering

Stort utvalg av forskjellige typer kaffebønner.

Levering etter behov.

Pris fra kun 790,- pr. mnd
(vanlig pris 990,-)

Eks. mva.

Kaffemaskinen kan selvfølgelig også kjøpes, eller leies med 3 måneders oppsigelsestid. Vi benytter ikke leasingselskap, kun direkte avtale med oss på disse avtalene.

Ta kontakt med oss for flere detaljer og konkret pristilbud som passer for dere.

Kontakt oss

Langmyra 2, 3185 SKOPPUM

Tlf: 95 87 11 69

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Takk for innsendingen din!

F11 svart.png

Kaffe og tilbehør

Kaffe og tilleggsprodukter til Varde`s kaffepakke

Cafiza rensetabletter_edited.jpg

Renseprodukter

Vi har alle produktene som trengs til rengjøring og vedlikehold av kaffemaskinen. Vi informerer om hvilke produkter du trenger til din kaffemaskin.

18_43_dometic_mf5m_9600000598_41843_11_edited.png

Melkekjøler 4 liter

MyFridge MF er nyttig utstyr på kontoret eller andre steder. Dette lille kjøleskapet har kraftig kjøleeffekt og kan plasseres der det trengs. Lett og kompakt utforming.

MB front side.png

Kaffebønner 1 kg

Vi har 4 forskjellige typer kaffebønner som passer perfekt til våre kaffemaskiner. Prøv de forskjellige og finn den som passer best for dere.

Maron front.png

Zoegas

En av våre viktige samarbeidspartnere på kaffe

Bak Zoegas` sortiment ligger kjærlighet, entusiasme og 125 års erfaring. Å utvelge bønner og finne perfekte brenningsprofiler er ett håndverk vi vektlegger stor prestisje. Resultatet er en belønning som vi med stolthet og glede ønsker å dele med deg. Alt kaffe fra ZOÉGAS Professional er laget på bønner av høy kvalitet. Bønnene er blitt mørkbrent med presisjon og fremhever storheten i hver opprinnelse på en eksepsjonell måte. Vi vil att du skal være trygg på at hver kopp som serveres alltid er fyldig og smaksrik.

Se mer
bottom of page