top of page

Våre fordeler

Nye kaffeteknologier

Kalde melkedrikker.jpg

Fantastisk melkeskum, kort tilberedning og enkelt å rengjøre

Melk og melkeskum er de essensielle ingrediensene for en deilig melkebasert kaffe. Det perfekte skummet kreves for å blande komponentene perfekt. Det fantastiske skummet fra vår helautomatiske kaffemaskin vil garantert fange kaffeelskere. Dr.Coffee melkeskumsystem tilbyr et komplett utvalg av melke- og melkeskumproduksjoner - helt automatisk. Rask rengjøring takket være “Clean in Place”.

IOT

DR.COFFEE telemetri program nettverket til din kaffevirksomhet. Det hjelper deg å være smartere på tjenesten og mer effektiv for selskapet ditt.
- Du vil få en daglig eller månedlig kaffeforbruksrapport med ett trykk.
- du kan tilpasse kaffen din på nettet da vårt telemetri-program kan overføre data om kaffemaskiner til alle relevante deler av drifts- og vedlikeholdsprosessen.
- Du kan også velge å bli informert om tjenesten og varene som brukes på forespørsel. Dette gjør det mulig å planlegge og forberede leverings- og servicebesøkene dine.

Meny.jpg
Med-og-uten trykk.jpg

Innovativt bryggesystem

Kopper med både espresso og vanlig kaffe av Dr.Coffee-nivå.

Dr.Coffee High Pressure management system hjelper deg å frigjøre alle de spennende aromaene! Kos deg med den italienske espresso.

Vanlig kaffe. det er ikke en smak av Espresso pluss varmt vann, det er vanlig kaffesmak som må følge den gyldne regelen om traktekaffe, ikke bare om trykk, men en fantastisk match mellom kværnet kaffe, temperatur, bryggeprosess og tid ...

The Perfect Coffee

Hvorfor velge oss?

Litt om Dr.Coffee som er vår hovedleverandør av helautomatiske kaffemaskiner

Som vår kunde er det som er best for deg også det beste for oss. Derfor er vårt mål å gi deg kaffemaskiner av høy kvalitet, den beste kaffeopplevelsen og den ekstra verdien.
For dette formålet har Dr.Coffee aktivt forsket og utviklet samt introdusert avanserte teknologier og konsulentteam for å styrke produktutviklingsevnen med rimelige mekanismer og etablere en avansert kundeorientert FoU-prosess.
Dr.Coffee har strengt implementert kvalitetsstandardene for den nasjonale CCC-sertifiseringen, ISO9001og FDA, NSF, GS, ETL osv.…. Dr.Coffee har etablert strenge forskrifter for screening, vurdering og verifisering av leverandører, med alle komponentene fra pålitelige avanserte foretak, både nasjonale og internasjonale.

bottom of page